zondag 1 maart 2009

Evaluatie

Eindelijk de eindstreep ! Wat heb ik geleerd ? Veel! ieder mens heeft een persoonlijke belangstellingsfeer. Daar blijft het vaak bij , totdat je nieuwe dingen hoort/ ziet van de mensen in je omgeving Was bv nooit een voorstander van Hyves. Omdat de bibiotheek een Hyves begon was er voor mij een aanleiding om met Hyves te beginnen. Heb de voordelen van Twitter ontdekt : veel korte informatie delen en ( voor mij soms Twitteren met kollega,s). Door mijn passie voor muziek heb ik nieuwe mogelijkheden ontdekt oa Lastfm Nieuw op mijn pad waren pod/vodcasts .
Veel lol betekenden het ontdekken van nieuwe Widgets. Fotografiedeelmogelijkheden fijn om te weten , nog niet veel tijd voor gehad
Googledocs zal ik gaan gebruiken ivm Prismare.
My discoveries etc had ik nooit van gehoord . Hoop dat onze klanten daar ook kennis mee gaan maken
De.icio.us en rss handig . Ben in de loop van de tijd mijn wachtwoord voor Netvibes kwijtgeraakt . Een nieuwe aangemaakt maar lang niet zo mooi als de eerste .
heel veel gelezen in bladen , op het web , in blogs van kollega,s over nieuwe mogelijkheden . Leuk facet het uitwisselen van info. Je leert sommigen van een totaal andere kant kennen .
Op sites van Nederlandse en buitenlandse bibliotheken gesnuffeld . Houd je fris. Veel mooie sites ontdekt over boeken . Weblogs gevolgd . Digitale kontakten opgebouwd, die nuttig kunnen zijn .

Vond sommige dingen niet makkelijk , kostte soms veel tijd .Baalde soms!
Er valt een wereld te winnen op web 2.0. We moeten mee in de vaart der bibliotheken , op weg naar 3.0!!
Ik wil Han bedanken voor zijn stimulerende wooorden en reacties.

3 opmerkingen:

Shanti zei

En daar ging het om nietwaar Salsagirl! Dat we met z'n allen niet stil blijven staan en indutten, maar nieuwe dingen blijven vinden en gebruiken.
Super dat je klaar bent!

han voogsgeerd zei

hardstikke goed gedaan!

gefeliciteerd.
hoop dat je de leuke dingen blijft gebruiken!

aliebieb zei

Gefeliciteerd met het halen van de eindstreep. Ben het met veel dingen met je eens. Ben ook van heel veel dingen geen voorstander maar ben er ook de voordelen en leuke kanten van gaan inzien. En heb ook veel geleerd. Groetjes Aliebieb.