donderdag 17 april 2008

Rolo olifant




Olifanten zijn grappige , intelligente,vindingrijke ,moedige dieren .In dierentuinen behoren ze tot de grootste attrakties.

Ook in vakantielanden zoals Thailand kunnen toeristen een ritje op een olifant maken .

Ze fascineren mensen eindeloos.

Een reclamevideo van Rolo heeft in 1996 de Goude Loeki prijs gewonnen.

Het is echt een filmpje dat je bijblijft.



http://www.youtube.com/watch?v=7T1q1MfX-dA

dinsdag 15 april 2008

Weblog gelukt!

Vorige week hadden we de intro door Marina Noordergraaf over web 2.0 .Wel over gehoord , maar wat het nu precies inhoudt Er zijn mogelijkheden te over om informatie, podcasts, muziek , film , fotomateriaal etc met elkaar te delen . Ben me smiddags meteen gaan inlezen over RSS , echt iets voor mij . De opdracht was de eerste week een Google account te maken , de basisartikelen te lezen en een weblog te maken . Ben een verslaafde mailer , dus, dat Google account was er al. Een dagboekmens ben ik niet . Houd wel van dagboeken in boekvorm , soms lees ik een weblog op het net . Leuk , want ze zijn allemaal zo verschillend .
Maar vanavond kwam het er dan eindelijk van .Voor en na de salsales heb ik me gestort op de eerste vingeroefeningen van mijn blog . Het vinden van een passende naam was nog niet zo simpel . Maar goed, het is gelukt.
Ben heel benieuwd wat web 2.o me gaat brengen , prive... Wordt dat een nieuwe verslaving ...Ook in de toekomst van het biebwerk zie ik wel mogelijkheden
De eerste stapjes vielen me niet mee . Maar het is ook al laat.

weblog