zondag 16 november 2008

Speeltijd : surfen op web 2.0

Heb helemaalrondgesurfd bij de winning awards van 2007. Boeken uiteraard.( nieuw is voor mij lulu.com) Daar kun je boeken uitgeven ,verkopen,kopen . Ze beheren auteurs uit 80 landen . Je vind er blogs etc.
Muziek: op 1 staat last.fm (bekend , heel handig) Pandora is ook praktisch.
Foto,s en digitale fotografie op 1 Flickr . Daar zijn we mee vertrouwd inmiddels ,Bij uitgaan heb ik gezocht , is Amerikaans georienteerd.
Fun :grappig is de hairmixer. Revolutionhealth ziet er revolutionaar uit ,You minis.com is een wereld te winnen aan widgets. Voor je blog of website. Wil me ooit nog eens verdiepen in het ontwerpen van een widget . Bijvoorbeeld over vertellen in de meest brede zin van het woord .Pas een workshop over gevolgd , voor de bieb .
Als wij daar iets mee gaan doen is een mooie Widget onmisbaar..
Netvibes en del.icious heel erg handig zowel voor de bieb als prive.

Yahoo answers and questions , zag er goed uit .Amerikaans georienteerd.
Kortom, heerlijk gespeeld, nog wel op zondag met web 2.0

2 opmerkingen:

Jouke zei

Hallo Annemarie. Mooi stukje, alleen jammer dat je de diverse sites niet van een linkje hebt voorzien. Was voor de lezer een stukje makkelijker geweest.

Voor wat betreft widgets, zou ik toch gaan voor Widgetbox

han voogsgeerd zei

ik heb vanavond even gekeken naar je vraag.
als je blogger start en bij nieuw bericht kiest voor indeling, dan krijg je daar een tab met lettertype en kleuren. hier kun je voorkeuren instellen. Verschillende kleuren in teksten gebruiken, maar dan niet als hyperlink, moet je met een html editor maken.
je schiet trouwens mooi op.